Köszönjük az érdeklődésed!
Úgy látjuk, kiemelten fontos számodra gyermeked fejlődése!

Ha szeretnéd gyermekednek a LEGTÖBBET nyújtani... 

Próbáld ki 3 hónapig és élvezd a változást!

SEGÍTÜNK GYERMEKED FEJLESZTÉSÉBEN  
- napi 10-15 percben -
minden hónapban új kiadvány,
minden napra új foglalkozásterv

…garantáltan élvezni fogjátok!

Miben segít nektek a SzóKiMondóka két éves programja:

Beszédfejlesztés

Játékcsomag sorozatunk hatékony eszköze a beszédindításnak és a beszédfejlesztésnek. A minden napra előre megírt foglalkozásterv segítségével számodra is játék lesz a fejlesztés. 

Családi kapcsolatok mélyítése

A mindennapos szókimondókázás garantáltan fejleszti gyermekedhez fűződő kapcsolatodat és megteremti a kereteket az együtt töltött minőségi családi időhöz. 

Olvasóvá nevelés

Képes tördeléssel készült könyveink játékosan vezetik be a beszélni tanuló kisgyermeket az olvasás világába a sikerélményre és a szülővel közös olvasásra építve. 

 Szókincsfejlesztés 

A beszédfejlődés elindulásával nem áll meg a folyamat, a SzóKiMondóka játékai segítenek a szókincsfejlesztésben, az önkifejezésben.

 Önbizalom-erősítés 

A foglalkozástervekben sok olyan kérdést találsz, amire germeked tudja, vagy hamarosan tudni fogja a választ. A jó válaszokért dicséretet kap, ami erősíti saját magába vetett hitét. 

 Óvodai, iskola felkészítés 

Az önkifejezés és a magabiztosság megerősítése megkönnyíti számára a közösségbe való beilleszkedést. Egy támogató környezetben megszokja, hogy végrehajtsa a feladatokat. 

Milyen problémákban segítünk?

 • Gyermeked még nem beszél.
 • Jön a bölcsi, ovi, de mások még nem értik meg.
 • Félsz, hogy gyermeked lemarad a fejlődésben.
 • Attól tartasz, hogy nem teszel meg mindent annak érdekében, hogy korának megfelelően fejlesszed gyermeked.
 • Nehezen szólal meg mások előtt, visszahúzódó, önbizalomhiányos a lányod/fiad.
 • Szeretnél biztosra menni és megfelelően felkészíteni őt az életre.
 • Vele született nehézségek kezelésére még nem találtál megfelelő megoldást.
 • Szeretnél minden nap olyan minőségi időt tölteni gyermekeddel, amit te is élvezel. 
 • Külföldön éltek és nem tudod hogyan add át neki anyanyelved, mikor mindenhol másik nyelvet hall. 

MIT KAPSZ A 24 HÓNAPOS PROGRAMBAN?

Két éven át minden napra foglalkozásterv és minden hónapban új kiadvány 

1.) Teljes SzóKiMondóka játékcsomag sorozat 

 • Minden fejezettel három hónapon keresztül játszhattok minden nap, egyre mélyebbre merülve a szavak világában. Nemcsak  beszélni fog megtanulni gyermeked, de saját mesét írhattok a szókártyákkal és felkészül az olvasásra is. Minden játékcsomagban:

  • Lackfi János mesekönyv
  • Szülői útmutató (további játékokkal)
  • képes szókártyák
  • interaktív kisfilm 

   

2.) 3 komplett könyvsorozat

Minden sorozat 5 könyvből áll. A Testrészek mesesorozatban kötetenként két mesét találsz egy-egy testrészről, a másik két sorozat pedig kitörhető, befűzött szókártyákkal készült. Minden mesekönyv képes tördeléssel lett szedve, ami segíti a gyermek elmerülését a könyvben és a közös olvasást. 

  • Testrészek mesesorozat: Láb és kéz, Szem és száj, Orr és fül, Fej és szív, Test mese
  • Móna és Marci kirándul szókártyás mesesorozat az öt érzékről: Készülődés (látás), Útközben (hallás), A fák között (szaglás), A tisztáson (ízlelés), Emlékezés (tapintás) 
  • SzóKiMondó Ökomesék szókártyás mesesorozat: Nulla hulladék, Barátom, a fa, Egyem-e mese, Vásárlás újragondolva, Jönni-menni-lélegezni

3.) Napi foglalkozásterv

Minden napra kaptok foglalkozástervet, egy hétre szóló, letölthető A4-es formátumban - vasárnap reggel jön a jövő heti anyag. Sokszor találsz benne pluszban letölthető foglalkoztatót, játékot, ezért nem árt, ha online formátumban is elteszed, de bármikor hozzáférsz a Foglalkozzvelem Klubban, később is. Minden hónapban teszünk kisebb-nagyobb ajándékokat is a csomagokba, ezek igazodnak az ünnepekhez, vagy éppen a mindennapokban való eligazodásban segítenek.

Döntened kell ... (1.) Semmit sem teszel. (2.) Több tízezret költesz el havonta fejlesztő órákra, vagy (3.) egy jelképes havidíjért TE magad veszed kézbe gyermeked fejlesztését! 

Az 1.-es lehetőséget választva egy óriási lehetőséget szalasztasz el, mert ez a fogékony időszak hamar elmúlik, és bánni fogod később, hogy nem tettél semmit.

A 2.-es lehetőség esetében akár többszázezret is kifizethetsz fejlesztésekre, de elmarad a szülő figyelme, hozzáértő törődése. 

Szerintem a 3. lehetőség a LEGJOBB választás! Mindketten profitáltok belőle és kapcsolatotok s fejlődik.

 

Kíváncsi vagy már, hogy mennyi a havidíj?

Kíváncsi vagy, milyen értéket kapsz?

Ha megveszed kiadványainkat, az ennyibe kerülne neked:

✅ 1 játékcsomag ára 9770 Ft, hatot kapsz belőle, az 58.620 Ft 
✅ Testrészek 5 részes mesesorozat 12.850 Ft
✅ 5 Érzék szókártyás mesesorozat 15.250 Ft
✅ SzóKiMondó Ökomesék szókártyás mesesorozat 17.450 Ft
✅ Ajándékok értéke összesen 17.850 Ft
✅ Havi csomagküldés 1590 x 24 = 38.160 Ft
✅ Napi játékok 1000 x 24 = 24.000 Ft
✅ Világbajnok vevőszolgálat ÉRTÉK: felbecsülhetetlen
✅ Zárt Facebook csoport tagság ÉRTÉK: 9.900 Ft

Egyéni és kiscsoportos coaching ÉRTÉK: 10.000 Ft

Értéke: 204.080 Ft
Maximális kedvezmény: - 79.760 Ft

 

 

Havi vagy negyedéves részletfizetéssel
7.770 Ft / 1 hónap

 

 

2 részletben fizetve
(2+2 hónap ajándék)
77.700 Ft / 1 év

 

 

Legkedvezőbb ár
(8 hónap ajándék)

124.320 Ft / 2 év 

Mit mondanak a szülők, akik használják a SzóKiMondókát?

Ismerd meg pár klubtag véleményét, mielőtt döntesz...

Mező Erika, nagymama, a kisunokájának rendelte meg az éves csomagot 

Kedves Viola!

Nem akarom az idejét rabolni azzal, hogy örömködök, de a kisunokám nagy örömmel csinálta az első napot. A kártyákat már használtuk mióta megérkezett a csomag. 
Meglepő mennyire nyitott rá a gyerek, mennyire együttműködő! Pár alkalom után már a szóképről felismerte a szavakat, balról jobbra magától mutatta, közben kiejtette, MONDTA - az a gyerek, aki eddig mutogatva kommunikált. Csodálatos !
Imádkoztam, hogy Isten mutasson lehetőséget ahhoz, hogy a gyermek kilépjen a "csendburkából"! Mutassa meg, hogy mi hogyan tudunk ebben segítségére lenni! Pár szót használt, de azok már nem voltak arra elegek, hogy megértesse magát és egyre többször dühöngött, mert nem tudtuk megfejteni mit szeretne. A nagyobb tesók viccesnek találták, nevettek - ez neki megalázó volt és még haragosabb lett. Be volt zárva a gondolataiba! ❤️🙏🏻

Köszönjük!

 

30 napos pénzvisszafizetési garancia!

A programot három havonta lehet lemondani, mert egy játékcsomagot 3 részletben fizetsz, de már a második-harmadik hónapban küldünk könyvet, amik mellé szintén kapsz foglalkozásterveket. Próbáld ki a programot 3 hónapon át és látni fogod gyermekeden az áldásos hatását.

 

 

ÚJDONSÁG!


Külföldről is részt vehetsz a programban,
ha az éves / 2 éves előfizetést választod! 


Európából és az Amerikai Egyesült Államokból plusz postaköltség nélkül, más országból meg egyszeri plusz postaköltséggel.

 

 

 • Havi automatikus fizetés (bankkártyával)

  7.770 Ft/hó

  • extra költség mentes fizetés
  • minden hónapban automatikusan
 • 3 havonta utalás

  23.310 Ft/3 hó

  • fizetés negyedévente
  • saját bankodból indítva
  • díjbekérő alapján

24 hónapos előfizetés a
SzóKiMondóka termékeivel

7770 Ft-os havidíjért mostantól 24 hónapon át kapsz minden hónapban mesekönyvet, játékcsomagot, vagy más kiadványt és minden héten 7 napra kidolgozott foglalkozástervet, amelynek segítségével fejlesztheted gyermeked.

Az első, CSALÁD játékcsomagot, a sikeres fizetést követően pár munkanapon belül küldjük Neked futárszolgálattal és utána minden hónapban ugyanazon a napon terheljük kártyádra a 7770 Ft-os havidíjat és juttatjuk el hozzád a következő kiadványt. A Napi játékokat e-mailen kapod az első havi csomagod feladását követően és onnantól kezdve minden héten vasárnap reggel a következő hetit.

Lehetőséged van átutalással is fizetni, ilyenkor a legrövidebb előfizetési periódus 3 hónap. Az utaláskor a gyorsabb beazonosítás érdekében kérlek, csak a díjbekérőd sorszámát tüntesd fel!

 

EXTRA KEDVEZMÉNYEK:
Amennyiben egyösszegben befizeted az első évet, akkor évente 2 havi kedvezményt kapsz, ami 31.080 Ft. Ha 2 évre fizetsz, akkor a kedvezmény a duplája, 62.180 Ft - ezzel jársz a legjobban, mert az eredeti összeg kétharmadát fizeted csak, azaz 33%-ot spórolsz a teljes díjon!

 

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA:
A szokásos 14 nap helyett 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, csak vissza kell juttatnod hozzánk a kiküldött kiadványt és mi teljes egészében visszatérítjük az árát. 

 

LEMONDÁS:
A szolgáltatás lemondására 3 havonta, vagy éves előfizetés esetén az évforduló előtt van lehetőséged. Ez azért van így, mert a játékcsomag előállítási árát nem fedezi 1 havi havidíj, így 3 havidíjból tudjuk fedezni 1 játékcsomag és 2 könyv gyártásának költségeit, mégis kiszámíthatóan, egy fix havidíjat fizetsz. 

 
Az előfizetési periódus kiválasztása után egy kattintással bepipálhatod
, hogy a Tiéd legyen, a Foglalkozz velem! VIP klub tagság is mindössze havi +1930 forintért!

Ha ezt is választod, akkor a havi kiadványok és napi játékok mellett hozzáférést kapsz az ONLINE KLUB mind a 7 moduljában található csaknem 300 foglalkozáshoz is! Ez a legmenőbb ajánlat!

 

1. Válassz fizetési gyakoriságot
    (az előfizetés, bármely fizetési ciklus végén lemondható)
7 770 Ft
23 310 Ft
77 700 Ft
124 320 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
 
2. Válassz fizetési módot
Kérlek, válassz fizetési módot!
Bruttó végösszeg (VIP klubtagság nélkül):
0 Ft
Simple info

A "Megrendelés" gombra kattintás után a SimplePay biztonságos vásárlási felületén tudod az online fizetésre alkalmas kártyáddal kifizetni a 24 hónapos előfizetésed első havi-, éves- vagy teljesdíját. A sikeres fizetést követően, nem lesz más teendőd, mint élvezni az előfizetéseddel járó előnyöket, mert a sikeres kártyaregisztrációd követően, az előfizetési díjad automatikusan*, havonta vagy egy év múlva levonásra kerül a most megadott bankkártyádról, ha nem egyben fizetted ki a két évet. Ez a megoldás számodra a legkényelmesebb, és teljesen ingyenes!

*(A rendelésed leadásával hozzájárulsz a fizetéshez szükséges adataid továbbításához a SimplePay részére. Az online fizetési folyamat során az OTP SimplePay fizetési rendszeréből nem jut el hozzánk a kártyád lejárati dátumán és utolsó 4 számjegyén kívül semmilyen más adat sem, ezzel is fokozva a fizetési adataid biztonságát. Az ismétlődő automatikus fizetést egy, az első adatellenőrzés után generálódó egyedi azonosító segítségével tudja a SimplePay-en keresztül biztosítani a rendszerük a bankkártyád lejártáig vagy az előfizetésed lemondásáig - melyet az előfizetésed ideje alatt, 3 havonta, a következő játékcsomag postázása előtt tehetsz meg.)

 

Most add meg kérlek a kapcsolattartási adataid:

Kérlek, add meg a vezetékneved is.
Kérlek, add meg a keresztneved.
Kérlek, az email címed is add meg, mert ide fogjuk küldeni a belépéshez szükséges adatokat és a napi feladatokat!
 • Ausztria
 • Belgium
 • Bulgária
 • Cseh Köztársaság
 • Dánia
 • Egyesült Államok
 • Egyesült Királyság
 • Észtország
 • Finnország
 • Franciaország
 • Görögország
 • Hollandia
 • Horvátország
 • Írország
 • Kanada
 • Kína
 • Lengyelország
 • Lettország
 • Litvánia
 • Luxemburg
 • Magyarország
 • Málta
 • Németország
 • Norvégia
 • Olaszország
 • Oroszország
 • Portugália
 • Románia
 • Spanyolország
 • Svájc
 • Svédország
 • Szerbia Köztársaság
 • Szlovákia
 • Szlovénia
 • Törökország
 • Ukrajna
 •  
 • Afganisztán
 • Albánia
 • Algéria
 • Anguilla
 • Amerikai Virgin-szigetek
 • Andorra
 • Angola
 • Antarktisz
 • Antigua és Barbuda
 • Argentína
 • Aruba
 • Ausztrália
 • Ausztria
 • Azerbajdzsán
 • Bahama-szigetek
 • Bahrein
 • Banglades
 • Barbados
 • Belgium
 • Belize
 • Belorusszia
 • Benin
 • Bermuda
 • Bhután
 • Bissau-Guinea
 • Bolívia
 • Bosznia-Hercegovina
 • Botswana
 • Brazília
 • Brunei
 • Bulgária
 • Burkina Faso
 • Burundi
 • Chile
 • Ciprus
 • Comoros
 • Cook-szigetek
 • Costa Rica
 • Csád
 • Cseh Köztársaság
 • Dánia
 • Dél-Afrika
 • Dél-Georgia
 • Dél-Korea
 • Dominika
 • Dominikai Köztársaság
 • Dzsibuti
 • Ecuador
 • Egyenlítoi Guinea
 • Egyesült Államok
 • Egyesült Arab Emírségek
 • Egyesült Királyság
 • Egyiptom
 • El Salvador
 • Elefántcsontpart
 • Eritrea
 • Észak-Korea
 • Észak-Mariana-szigetek
 • Észtország
 • Etiópia
 • Falkland-szigetek
 • Feröer-szigetek
 • Fidzsi-szigetek
 • Finnország
 • Francia Guyana
 • Francia Polinézia
 • Franciaország
 • Fülöp-szigetek
 • Gabon
 • Gambia
 • Ghána
 • Gibraltár
 • Grenada
 • Grúzia
 • Grönland
 • Guadeloupe
 • Guam
 • Guatemala
 • Guinea
 • Guyana
 • Görögország
 • Haiti
 • Holland Antillák
 • Hollandia
 • Honduras
 • Hongkong
 • Horvátország
 • India
 • Indonézia
 • Irak
 • Irán
 • Írország
 • Izland
 • Izrael
 • Jamaica
 • Jemen
 • Jordánia
 • Kajmán-szigetek
 • Kambodzsa
 • Kamerun
 • Kanada
 • Karácsony-sziget
 • Katar
 • Kazahsztán
 • Kelet-Timor
 • Kenya
 • Kína
 • Kirgizisztán
 • Kiribati
 • Kolumbia
 • Kongó
 • Kongói Dem. Közt. (Zaire)
 • Koszovó
 • Kuba
 • Kuvait
 • Közép-Afrikai Köztársaság
 • Laosz
 • Lengyelország
 • Lesotho
 • Lettország
 • Libanon
 • Libéria
 • Líbia
 • Liechtenstein
 • Litvánia
 • Luxemburg
 • Macedónia
 • Madagaszkár
 • Magyarország
 • Makaó
 • Malajzia
 • Malawi
 • Maldív-szigetek
 • Mali
 • Málta
 • Marokkó
 • Marshall-szigetek
 • Martinique
 • Mauritánia
 • Mauritius
 • Mayotte
 • Mexikó
 • Moldova
 • Monaco
 • Mongólia
 • Montenegró
 • Montserrat
 • Mozambik
 • Myanmar
 • Namíbia
 • Nauru
 • Németország
 • Nepál
 • Nicaragua
 • Niger
 • Nigéria
 • Niue
 • Norfolk-sziget
 • Norvégia
 • Olaszország
 • Omán
 • Oroszország
 • Pakisztán
 • Palau
 • Panama
 • Pápua Új-Guinea
 • Paraguay
 • Peru
 • Portugália
 • Puerto Rico
 • Reunion
 • Románia
 • Ruanda
 • Saint Kitts és Nevis
 • Saint Pierre és Miquelon
 • Salamon-szigetek
 • San Marino
 • Sao Tome és Principe
 • Seychelle-szigetek
 • Sierra Leone
 • Spanyolország
 • Srí Lanka
 • Suriname
 • Svájc
 • Svédország
 • Szamoa
 • Szaúd-Arábia
 • Szenegál
 • Szent Ilona
 • Szent Lucia
 • Szerbia Köztársaság
 • Szingapúr
 • Szíria
 • Szlovákia
 • Szlovénia
 • Szomália
 • Szudán
 • Szváziföld
 • Tadzsikisztán
 • Tajvan
 • Tanzánia
 • Thaiföld
 • Togo
 • Tokelau
 • Tonga
 • Trinidad és Tobago
 • Tunézia
 • Turks és Caicos szigetek
 • Tuvalu
 • Türkmenisztán
 • Törökország
 • Uganda
 • Új-Kaledónia
 • Új-Zéland
 • Ukrajna
 • Uruguay
 • Vanuatu
 • Vatikáni városállam
 • Venezuela
 • Vietnam
 • Wallis- és Futuna-szigetek
 • Üzbegisztán
 • Zambia
 • Zimbabwe
 • Zöld-foki-szigetek
 • Örményország
+36
Kérlek, add meg a telefonszámod is, hogy probléma esetén könnyebben el tudjunk érni.

 

Itt pedig a számlázási adataidat:
(Ha céges számlát szeretnél kapni, akkor jelöld be az alábbi mezőt a cégnév és adószám megadásához.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, céges számla igénylése esetén ezt a mezőt mindeképp töltsd ki!
Kérjük, céges számla igénylése esetén ezt a mezőt mindeképp töltsd ki!
Kérlek, válassz számlázási országot!
Kérlek, mindenképp add meg a számlázási adataid!
Kérlek, mindenképp add meg a számlázási adataid!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!Kérlek, mindenképp add meg a számlázási adataid!

 

Most pedig jelöld be, hogy hova szeretnéd megkapni a csomagjaid:
(Amennyiben a számlázási adatoktól eltérő magyarországi címre szeretnéd kérni a csomagod postázását, akkor vedd ki az alábbi mező elől a jelölőt és add meg a címed, ahova küldhetjük havonta a csomagjaid.)

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Eltérő postázási cím esetén ennek a kitöltése kötelező!
Eltérő postázási cím esetén ennek a kitöltése kötelező!
Eltérő postázási cím esetén ennek a kitöltése kötelező!
Eltérő postázási cím esetén ennek a kitöltése kötelező!

Az éves illetve 2 éves díj fizetés választása esetén kérheted külföldre is a postázást!

Ha magyarországi címre kéred, akkor eldöntheted, hogy egyben, a befizetésed követően egy nagy csomagban szeretnéd megkapni az össze kifizetett kiadványt vagy havi bontásban, külön csomagokként ahogy haladsz az előfezetésedben a heti játékokkal.

Ha külföldi címre kéred a postázást, akkor kizárólag az egy csomagban való küldést választhatod. A szállítási díj az űrlapon kiválasztható országokba nem jár extra költséggel. Természetesen ha ettől eltérő országba kéred a szállítást, az is lehetséges. Ebben az esetben az extra díjat, a pontos cím ismeretében fogjuk külön leszámlázni Neked a sikeres rendelést követően.

Éves díjfizetéssel évente két hónapot, a kétéves fizetéssel pedig további két hónapot is megspórolsz, így semmit nem fizetsz a szállításért és a napi játékokért sem, ami egy fontos és értékes része a SzóKiMondóka programnak.

A kiadványokat a befizetésed átfutását követően azonnal küldjük és utána, 1 év múlva vonjuk le automatikusan a kártyádról a 2. év díját kártyás fizetés esetén, vagy küldjük a 2. évre szóló díjbekérőt átutalás esetén az előfizetésed fenntartására és küldjük a következő kiadványt. A Napi játékokat emailen kapod a csomagod feladását követően és onnantól kezdve minden héten vasárnap reggel érkeznek a következő heti feladatok. Kétéves befizetés esetén további költséged már egyáltalán nem lesz a program során.

Kérlek, mindenképp add meg, milyen rendszerességgel szeretnéd megkapni az előfizetésedhez kapcsolódó kiadványokat!

 
Valakitől hallottál a SzóKiMondóka előfizetéséről? Ha igen, kérlek add meg az alábbi mezőben az ajánlód teljes nevét. Ha magadtól találtál ránk, akkor hagyd nyugodtan üresen a mezőt.

 
Végül, a rendelésed leadásához kérjük, fogadd el az alábbi adatkezelési feltételeinket

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
1930 Ft

Mindössze egy kattintással a Tiéd lehet!
 


Pontosan mivel is kapsz többet a kiadványoknál és napi játékoknál?

7 modulban találsz fejlesztő foglalkozásokhoz szükséges kellékeket a klubban:

 1. MESÉK: minden SzóKiMondóka mese az általunk kifejlesztett képes tördeléssel készült, hogy a kevésbé türelmes gyermekek is könnyedén bekapcsolódhassanak az olvasásba
 2. DALOK: a játékcsomagokban szereplő zenés videók – animált, vagy élő szereplős gyerekdalok – és olyanok is, amelyeket csak itt érhetsz el
 3. MONDÓKÁK: közösen eljátszható, aktivitásra ösztönző mondókák a közös játékokhoz
 4. FOGLALKOZTATÓK: ha szeretnétek elmerülni egy-egy témában, remek alkalmat adnak erre letölthető foglalkoztatóink
 5. SZÍNEZŐK: míg gyermeked kiszínezi a rajzot, megbeszélhetitek az érintett témát, gyakorolhatjátok a szavakat
 6. JÁTÉKOK: a Család filmben látható kirakós és még sok más, hasonló szókártyás játék közös családi szórakozáshoz
 7. FILMEK: passzív ücsörgés helyett interaktív, megmozgató filmek, amelyeket a játékcsomag sorozatból ismerhetsz: közben felállunk, mondókázunk, szavakat tanulunk...

5790 Ft

Mindössze egy kattintással a Tiéd lehet!
 


Pontosan mivel is kapsz többet a kiadványoknál és napi játékoknál?

7 modulban találsz fejlesztő foglalkozásokhoz szükséges kellékeket a klubban:

 1. MESÉK: minden SzóKiMondóka mese az általunk kifejlesztett képes tördeléssel készült, hogy a kevésbé türelmes gyermekek is könnyedén bekapcsolódhassanak az olvasásba
 2. DALOK: a játékcsomagokban szereplő zenés videók – animált, vagy élő szereplős gyerekdalok – és olyanok is, amelyeket csak itt érhetsz el
 3. MONDÓKÁK: közösen eljátszható, aktivitásra ösztönző mondókák a közös játékokhoz
 4. FOGLALKOZTATÓK: ha szeretnétek elmerülni egy-egy témában, remek alkalmat adnak erre letölthető foglalkoztatóink
 5. SZÍNEZŐK: míg gyermeked kiszínezi a rajzot, megbeszélhetitek az érintett témát, gyakorolhatjátok a szavakat
 6. JÁTÉKOK: a Család filmben látható kirakós és még sok más, hasonló szókártyás játék közös családi szórakozáshoz
 7. FILMEK: passzív ücsörgés helyett interaktív, megmozgató filmek, amelyeket a játékcsomag sorozatból ismerhetsz: közben felállunk, mondókázunk, szavakat tanulunk...

19300 Ft

Mindössze egy kattintással a Tiéd lehet!
 


Pontosan mivel is kapsz többet a kiadványoknál és napi játékoknál?

7 modulban találsz fejlesztő foglalkozásokhoz szükséges kellékeket a klubban:

 1. MESÉK: minden SzóKiMondóka mese az általunk kifejlesztett képes tördeléssel készült, hogy a kevésbé türelmes gyermekek is könnyedén bekapcsolódhassanak az olvasásba
 2. DALOK: a játékcsomagokban szereplő zenés videók – animált, vagy élő szereplős gyerekdalok – és olyanok is, amelyeket csak itt érhetsz el
 3. MONDÓKÁK: közösen eljátszható, aktivitásra ösztönző mondókák a közös játékokhoz
 4. FOGLALKOZTATÓK: ha szeretnétek elmerülni egy-egy témában, remek alkalmat adnak erre letölthető foglalkoztatóink
 5. SZÍNEZŐK: míg gyermeked kiszínezi a rajzot, megbeszélhetitek az érintett témát, gyakorolhatjátok a szavakat
 6. JÁTÉKOK: a Család filmben látható kirakós és még sok más, hasonló szókártyás játék közös családi szórakozáshoz
 7. FILMEK: passzív ücsörgés helyett interaktív, megmozgató filmek, amelyeket a játékcsomag sorozatból ismerhetsz: közben felállunk, mondókázunk, szavakat tanulunk...

30880 Ft

Mindössze egy kattintással a Tiéd lehet!
 


Pontosan mivel is kapsz többet a kiadványoknál és napi játékoknál?

7 modulban találsz fejlesztő foglalkozásokhoz szükséges kellékeket a klubban:

 1. MESÉK: minden SzóKiMondóka mese az általunk kifejlesztett képes tördeléssel készült, hogy a kevésbé türelmes gyermekek is könnyedén bekapcsolódhassanak az olvasásba
 2. DALOK: a játékcsomagokban szereplő zenés videók – animált, vagy élő szereplős gyerekdalok – és olyanok is, amelyeket csak itt érhetsz el
 3. MONDÓKÁK: közösen eljátszható, aktivitásra ösztönző mondókák a közös játékokhoz
 4. FOGLALKOZTATÓK: ha szeretnétek elmerülni egy-egy témában, remek alkalmat adnak erre letölthető foglalkoztatóink
 5. SZÍNEZŐK: míg gyermeked kiszínezi a rajzot, megbeszélhetitek az érintett témát, gyakorolhatjátok a szavakat
 6. JÁTÉKOK: a Család filmben látható kirakós és még sok más, hasonló szókártyás játék közös családi szórakozáshoz
 7. FILMEK: passzív ücsörgés helyett interaktív, megmozgató filmek, amelyeket a játékcsomag sorozatból ismerhetsz: közben felállunk, mondókázunk, szavakat tanulunk...

A Megrendelés gombra kattintva továbbirányítunk az OTP Simple fizetési felületére. Bankkártyaadataidat nem látjuk és nem kapjuk meg. Az előfizetésed a későbbiekben, három havonta, a következő játékcsomag postázása előtt lemondhatod.

Copyright 2012-2023 SzóKiMondóka Fejlesztőjáték Kft. | Minden jog fenntartva!